barfota-ernst, en mysig kille

umeå är nog det bästa Gud har gett oss, vad rör skapelsen i sig. och då vill jag påstå att han har väldigt god smak. strålande sol, klart och knappt ens kallt, å snö på marken.

soft gårdag. skrev lite hemtenta och så. pratade med min syster på telefon!! sicken lyx!! ska få prata med henne ikväll igen. (jag låter som en nyförälskad, finnig tonårsgrabb, och ska sanningen fram är det lite så jag känner, men kanske lite mer platoniskt ändå. eller a. mycket. men jag får det där ruset när vi talas vid,
softem och jag.

jo. barfota-ernst. jag ska på hus&hem-mässa idag. och han är där. ernst, min barfota-ernst. jag ska spana efter honom, totalscanna området. så om jag får syn på han ska jag springa fram, omfamna honom och berätta för honom att jag vill vara med honom alltidalltidalltid!! och så ska jag säga till honom att vi aldrig någonsin behöver betala för humorfyllda saker, då han kan vara min egen komedi varje dag. jag och barfota-ernst. vi kommer då alldrig lida brist på saker att skratta åt. eller inte jag iallafall. jag skrattar åt honom. vad han ska skratta åt vet jag inte. men han har nog ändå självdistans, härliga, helylle, mysiga barfota-ernst, så han kan skratta åt sig själv tillsammans med mig.  

jag hade glömt att ställa om klockan. så jag vaknade redan tio i nio imorse. wunderbar! fast jag tror bestämt att sandra och david kunde skratta ganska gott när jag erkände min tabbe. sa att albin nog inte hinner vara klar till tolv, utan behövde ytterligare en timme på sig. (de ska gå på hus&hem-mässan med dem, KUL! råkade först skriva KUK, men det är ju inte riktigt så jag känner inför deras sällskap på mässan, så jag ändrade det illa kvickt.)

aja. adios amigos. nu ska jag äta frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback