Kära pastorn, kan inte du säga i din predikan att Peter Peterson har varit snäll hela veckan. Jag är Peter Peterson.

människor klagar på hösten. och de klagar på vädret för att det är så grått och trist och mulet hela tiden. idag är det mulet och alla som har varit för lata för att byta till vinterdäck klagar för idag har det mulna bringat snö. egentligen avslöjar jag mig själv som lat i detta nu eftersom jag faktsinskt inte har bytt yill vinterdäck, men då jag känner mina begränsningar har jag inte heller brytt mig om att skaffa en bil.


jag älskar vintern och har sett fram emot denna dag!


igår var jag lite osäker på hur många gånger man egentligen får lov att skriva inlägg på en dag och det resulterade i att jag bestämde mig för att ETT fick räcka. nu ser jag det korkade i det resultatet, för det betyder att jag känner press på mig att berätta om gårdagen när jag är mer sugen på idag. visserligen var gårdagen en mycket bra dag och är absolut värd att bli ihågkommen.

kvällen var heltrevlig! jag for till martina och lovisa och hade pysselkväll. tre armband gjorde jag. två till mig och ett som jag gav bort. inte nog med att jag fick ta del av deras pysselkit, de gav mig en blåbärsmuffins eftersom jag hann hem till dem före de själva. fastän att den var ganska god blev den aldrig uppäten. 


favoritarmbandet 

nu pallar jag inte att skriva mer. håller på att få migrän och mina händer är bortdomnade (känns som att jag skriver med tumvantar på...). jag har migrän med aura (=känselbortfall) och det resulterar i att jag inte får någon huvudvärk att tala om, utan bara att munnen och händerna domnar bort. festlich.

Kommentarer
Postat av: marty - ditt vandrande enmansparty

armbandet ser mest ut som en larv.

2006-10-21 @ 00:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback