åååååh!

morgonen har gjort mig till ett nervvrak. kvart i sju vaknade jag av mig själv fastän att klockan inte skulle ringa förrän en halvtimma senare. slå på datorn och in på bostaden. har vi fått lägenheten? inget besked. efter frukost, just innan vi ska till jobbet: inget besked. hoppet falnar eftersom vi inte kommit längre fram i kön. okej, kollar ändå på jobbet. inget besked än. hoppet i princip dött. en kvart sedan: gick in på bostaden för att få det svart på vitt att vi inte hade fått den fina lägenheten. men det hade vi! först i kön och såvida albin inte har några grova betalningsförseelser kommer vi flytta till tomtebo 1 juli. och då kommer vi bli grannar med bee och dee! då ska vi bjuda varandra på middag och kvällsfika ofta, ofta. och i den lägenheten kommer våran fina saga bo med oss. åååh, så lycklig jag är!

Kommentarer
Postat av: Bee

Jaaaa! Vi ska bjuda varandra så ofta ofta ofta ofta! Och jag ska hänga hos er såååå ofta att ni tror att jag bor hos er med!

Postat av: mammalena

Grattis!!!!Va kul! Ska bli trevligt att träffas snart. Ha en skön påsk! Kram.

2007-04-05 @ 21:01:55
Postat av: Hanna

Grattis till lägenheten! Då blev det så där bra som du hoppades!

2007-04-06 @ 18:01:50
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Emeliiiiie

Så roligt, min skatt, men då får ja skynda mig att komma upp o hälsa på om ja ska få se din lilla 1a som du har nu. Du har ju till och med sett den lilla, lilla lägenhet ja bodde ynka 3 månader i! Och snart kommer du få se min nya också :) Längtar bruitally efter dajj! Vi hörs senare idag.

2007-04-09 @ 10:51:18
URL: http://softem.blogg.se
Postat av: Linnea

GRATTIS! Jag är verkligen glad för er skull, och Tomtebo är ju ett jättemysigt område. Kram

2007-04-10 @ 17:25:08
URL: http://linneaosd.blogg.se
Postat av: Liv

GRattis!! Vad roligt!

2007-04-22 @ 17:42:05
URL: http://www.supergirl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback