i'm alive

jo, men jag har inte tillgång till internet. jag är hemskt ledsen att jag inte har uppdaterat er på evigheter (tro mig, min abstinens är på gränsen till okontrollerbar), men så råkar jag få en stund över på jobbet och... tamtamtam... här är jag!

jo. jag har blivit matte och med det lite mer vuxen. jag har ansvar för en annan individ. wow. kanske borde tie the knot and get knocked up while i'm still at it? jag trivs och allt känns kul. jag är utsvulten och helt slut. min kropp har nämligen inte anpassat sig till all motion. lägg då väl märke till att jag vanligtvis går fram och tillbaka till universitetet (1 timme allt som allt). till det: lägg ungefär en timmes hundpromenader. jovisst, jag är själv imponerad, och då inte främst över promenaderna i sig, utan att jag faktiskt stortrivs med livet som matte till en störtskön jycke. pappa, hon går faktiskt fint i koppel numer. och går ut efter oss genom dörrar. och hon lyssnar riktigt fint till stanna. och hon fullkomligt älskar mariehemsängarna.

jag jobbar som en tok, jag pluggar halvmycket och när jag inte har saker planerat (citerar albin) "är det garaget och vanen som gäller. all tid vi inte har planerat något ska vi vara i garaget." jag är inte överförtjust över det konceptet, men när vi väl är där är det för det mesta riktigt roligt. och produktivt. det börjar synas att det händer saker. kul!

ska strax återgå, men tänkte också meddela att vi får lägenheten den 26 juni. jag längtar till dess och det jag ser fram emot extra mycket är diskmaskinen som står där och bara väntar på att göra massa tråkjobb åt oss. yey :)

återgår.

Kommentarer
Postat av: therese a

Usch då, lider med dig. Måste vara hemskt att vara utan internet på det sättet. Snacka om abstinens =) kram

2007-04-26 @ 16:52:37
Postat av: Frida

Var på Tomtebo var det ni skulle flytta? =)

Postat av: mammalena

Äntligen!!!!!Vad jag har väntat på att få läsa några rader från dej igen. Trodde att Saga tog all tid, så att du verkligen inte hade tid över att blogga mer. Kul att höra att allt är väl med er. Kollar dina syskons blogg dagligen, men där händer verkligen inte mycket heller:-( Kram.

2007-04-26 @ 21:42:47
Postat av: Erik

Börjar på att va ett tag sen vi senast träffades... vi borde kanske ta och äta någon middag tillsammans vi fyra. Grillat går ju alltid hem va? Kram!

2007-04-27 @ 11:54:49
URL: http://www.fota.blogg.se
Postat av: Pappelipapp

Det är ju kul att Saga tar fram allt det som jag lärt henne nu när hon är er vovve. Gå fot har hon ju alltid gjort, och även stanna. Sköt om henne väl, det är hon värd.

2007-04-28 @ 07:23:20
Postat av: Linnea


Vad härligt att du är tillbaka i bloggvärlden :) Jag blir så avundsjuk på er Europa-trip. Jag hälsade just på några kompisar som byggt om en skåpbil till en husbil, dom ska också ut i Europa. Riktigt nice. Sköt om dig. Kramar

2007-04-28 @ 16:40:14
URL: http://linneaosd.blogg.se
Postat av: Syrrelisyrr

Hello baby! Jag har varit hundvakt i helgen, och jag trodde att jag skulle få massa motion, men tjena. Jag fick dra henne runt på Hästhaga, och släääpa henne upp för trapporna. Till och med NER för trapporna! Hon var lite rädd för sista trappsteget på väg ner från min lägenhet. Kanske det schackrutiga golvet i trapphuset som fick henne att darra lite. Hm? Ringer sen. Kiss and goodbye!

2007-04-30 @ 11:26:27
URL: http://softem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback