dags att bekänna färg

såhär är läget. på tisdag är jag inbokad för en operation jag har längtat efter att få göra i flera år. för att få opereras måste jag vara helt kry och inte det minsta förkyld. idag har jag lite ont-i-halsen-känningar och kroppen är allmänt seg. grejen är den att igår när jag la mig kände jag att "jag måste dricka vatten, annars kommer jag vakna med ont i halsen i morrn". jag var dock för lat där och då, so here I am. segheten kan bero på att jag har sovit skrotdåligt och hoppas innerligt att jag känner mig helt fit for fight imorgon efter en god natts sömn.

så till det väsentligaste: jag behöver er hjälp. alla ni som tror på fader vår som är i himmelen och samtidigt så nära oss här på jorden, vill ni vara snälla att snacka med the man above, och liksom hjälpa mig att be om en frisk kropp? jag känner mig otroligt nojjig och allt, så inte nog med en allmän oro så känner jag även pyttelite av det här. snälla, be att jag får vakna frisk imorgon, att allt som jag känner nu bara är dagstemporärt. jag orkar inte vänta mer. jag orkar inte med mer hinder för det här. jag orkar inte bli besviken, jag har peppat mig så ordentligt. jag orkar inte oroa mig mer.

Kommentarer
Postat av: Liv

Det kommer att gå bra! Antar att du ska göra det här i Umeå och de är så duktiga att det är inte klokt här.

2007-01-12 @ 22:05:19
Postat av: Lillstrumpan

eftersom Han har skapat hela jorden, och varenda liten detalj på den, och skapat dej och varenda manick och funktion i dej så är det självklart att the man above håller en skyddande hand över dej!

Postat av: therese

har haft en snack med Honom där uppe och sagt till Honom att sköta sig. Du kan slappna av annelie, Han har ALLT i sin hand.

2007-01-13 @ 11:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback