i prag

nu, gott folk, är vi framme i prag. vägen hit har varit så otroligt vacker, så kuperat och grönt. 

vi kom med färjan till rostock i torsdags och for direkt till berlin. vi hittade en juste camping, hur fräsch som helst. vi åt lite lätt och sedan tog vi oss in till stan med lokaltrafik. vi tog oss till berlinmuren och efter det till alexanderplatz där vi spanade in bland annat mariakyrkan och tevetornet och på andra sidan pendeltågstationen käkade vi gott utomhus. efterrätt köpte vi på ett hägen-daaz-café. det var lite småregnigt, liksom småskurar, under dagen i berlin, men det klarnade upp framåt kvällen.

vi har klarat av vår första natt i vanen, och käre barn så gott vi sov! bättre säng här än hemma :) till alla mammor, pappor och syskon kan jag glatt meddela att det inte har varit några bråk än. so far, so good.

i morse drog vi vidare mot prag. som ovan nämnt, väldigt fin väg hit! vi har placerat oss på en camping som jag tror ägs av personen som bor i huset på samma gård. vi har soligt och varmt och det ser ut att bli kanonväder framöver! allt känns väldigt, väldigt bra!

mycket kärlek till er där hemma!
     
 

Kommentarer
Postat av: therese

Härligt att höra av er!! Enjoy!!

Postat av: mammalena

Undrade just om ni sovit gott i vanen dennna första natt....skönt att höra att ni gjort det. kul att få se lite trevliga bilder från er resa. njut av prag, där är så vackert!!!!kramar i massor från mamsen

2007-07-13 @ 21:39:12
Postat av: puckolie

Tack för Van-bilden!
Önskar er rikligt med sol :-)

2007-07-13 @ 22:54:48
URL: http://puckolie.blogg.se
Postat av: Linnea


Vad härligt att du uppdaterar även under resan! Jag kommer följa er på vägen och låtsas att jag sitter gömd under en filt i vanen och åker med. Ha det toppen. Kramar

2007-07-14 @ 20:45:24
URL: http://linneaosd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback