finge saga bestämma skulle det vara vinter året om

var ute på promenad för en stund sedan. hade inte med riktiga kameran, så jag fick hålla tillgodo med mobilkameran. och ni får se att hon är en störtskön jycke :) sista bilden av de fem liggande är en inkallningsbild. inte lite skönt att ens hund är så ivrig att komma när man ropar på den!  

   
  


här ser ni varför det inte är helt enkelt att fota en tax med kameran stående... nosen försvinner oftast ut ur bild :S

Kommentarer
Postat av: Albin

Mycket sköna bilder, får mitt måndagshumör att släppa!

2007-11-26 @ 12:26:11
Postat av: Emma Brissman

Jösses vad mycket snö ni har. Ser mysigt ut!

2007-11-26 @ 13:00:55
Postat av: Liv

Cooling! Vilket yrväder.

Postat av: Annie

Härliga bilder :) Jag önskar mig verkligen en hund! Men det får vänta ett par år till. Är det föressten Saga som var hemma i Bua i somras? Var det menat att bli din hund från allra första början?

2007-11-27 @ 00:00:59
Postat av: annelie

annie: det var hon som var "sommarhund" när vi var ute och reste i europa. från början var det tänkt att saga skulle bli en i raden av pappas jakthundar, men hon tyckte att det var mycket trevligare att mysa och vara nära än att springa runt i skogen, så det blev aldrig någon jakthund av henne. eftersom pappa ville ha en hund att jaga med och aizi gör sin sista jaktsäsong nu så bestämde han sig för att köpa en ny hund. tre hundar skulle dock bli lite för mycket, så han bestämde sig för att ge bort saga. när pappa berättade det sa han att det kändes tungt att ge bort henne till någon som man inte vet behandlar henne väl. då sa jag: "men vi kan ju ta henne!" vi hade pratat om att skaffa hund ett tag, men kände att vi inte hade råd med själva köpet. på såhär vis fick vi en hund gratis och pappa fick veta att saga kom till ett bra ställe. lyckligt, va? :)

2007-11-27 @ 09:07:54
URL: http://annelufs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback