gammal kärlek rostar aldrig

jag har återupptäckt alanis morissette, min ungdoms första, riktiga och långvariga kärlek i musikvärlden. och nu vill jag mest inte sitta still när jag lyssnar igenom flavors of entaglement för tredje gången. blir nog att köpa de senaste två albumen, som jag inte redan har. me like big time.

jag lyssnar tills jag inte gör något än lever kvinnans musik, applicerar texterna på något som är inom räckhåll för mig, ibland sätter hon ord på mina funderingar exakt. och några av de mål jag har med mig själv. som att leva you owe me nothing in return. det är ett tag kvar dit. men ändå. så till slut känner jag att jag är nöjd för ett tag. men inte nu. nu var det ett par år sedan.

men det kan man säga är dagens tips. flavors of entanglement.

Kommentarer
Postat av: Annelie M Sundholm

Kan bara instämma. Premiärlyssnade på den på jobbet i Torsdags. Man måste alltid vänja sej vid henne tycker jag. Hon ska ständigt överraska :-)

Postat av: malin

Ååh, ja! Jag ska köpa plattan i morgon. Och jag känner verkligen igen det där, att applicera hennes texter på sig själv och "använda" dem. De går alltid att passa in på ett eller annat vis.

2008-06-02 @ 11:41:28
URL: http://www.mollysgrove.se/
Postat av: liv

hon är överjordiskt bra!

kul tt du nämner henne, har skrivit om henne flera gånger själv just eftersom hon är sån inspirationskälla. :)

2008-06-02 @ 14:30:03
URL: http://livsbetraktelser.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback