åttitvånollettio

jag har hamnat hemma hos linnea och anton och sitter och slösurfar. och jag känner mig förpliktigad att uppdatera bloggen varje gång jag får chansen, men faktiskt. idag har jag inte mycket att berätta för er. eller. jag har hemligheter för mig som bara är för mig och inte alls för er, och det är mest på den fronten saker händer. fast det förstås. jag kan berätta att jag har fantastiska vänner i bee och dee som verkligen ger allt för att göra vad de kan för att underlätta och förbättra sina vänners liv. jag har fler vänner som gör så, det var bara det att de två gick fyrtioåtta bildliga mil för att ta bort min klump i magen som har växt sig större och större ju närmare december kommer. med och av kärlek.

känner lugnet idag innan uppsatsskrivandet inleds under morgondagen. och jag andas bara och har det bra. fikar gofika mitt i veckan och allt. och jo! idag har det hänt något riktigt roligt. abba går nästan jämt utan koppel numer, och det är inte förutan att jag kan tycka synd om saga som inte fixar ett sånt förtroende, utan får snällt gå bredvid med vänskapsbandet som länk mellan oss. men igår, när vi hade varit nere på ängen och lekt lite, tänkte jag att jag skulle strunta i att hålla i kopplet, utan låta henne gå och dra det i backen efter sig. det gick bara fint och hon sökte kontakt mest hela tiden (för folk som har tax är det uppenbart att det är en STOR grej, för icke-tax-ägare låter det nog som en baggis) och var lyhörd som tusan. så jag tänkte att jag provar det hela jättelånga promenaden idag. och det gick så bra att jag blev alldeles rörd och framför allt ungefär hur stolt som helst. det är ju en jättelång väg kvar till att kunna ha henne lös, om jag någonsin kommer kunna ha det, men ändå. jag tänker att det är mer stimulerande för henne att få strosa och springa lite i sitt eget tempo. och få mer uppmärksamhet av mig än hon får då hon bara går i koppel. lovely ones. jag är verkligen asstolt över mina fina jyckar! de gör framsteg varje dag, och det är en fin lön för en sån som jag.

Kommentarer
Postat av: Madde

hoppas saga blir bättre och bättre nu då på att gå utan koppel... är ju så skönt för hunden också att kunna få springa lite fritt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback