an act of kindness

jag har vänner och familj som finns där och ställer upp och lyssnar och berättar och peppar. och är skitviktiga för mig, i synnerhet i tider som dessa. men så finns de också de som jag inte känner, men som jag ändå har kontakt med. som funderar på vad de kan göra för andra. mollysgrove är en sådan kontakt. och idag har hon publicerat en bild med ett ansikte som, om ni kollar på mitt presentationskort, liknar mig förträffligt väl. intill ansiktet står det en strof ur en av alanis morissettes bästa texter. that i would be good. jag är så rörd över det här. jag ska försöka se till att pay it forward till åtminstone tre personer innan veckan är slut.

that i would be good. det kanske är taskigt av mig att be er lyssna till den alldeles sista strofen, men det är där ni hittar texten som binder ihop bilden och inläggets överskrift.



Kommentarer
Postat av: Malin

Vad glad jag blir att du uppskattar bilden så mycket. Och vad bra att jag var rätt ute i min intuition som sade att den kunde passa =) Ha en fin kväll!

Postat av: Madde

Ja det där var faktiskt himla fint gjort =)

Föresten så har jag och Simon kanske tänkt ta med oss lilla Della på torsdag om det går bra för Sofia och er såklart =) skulle va kul

2008-09-17 @ 00:00:27
URL: http://fizzycherrycola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback