you shook me all night long

inte bara en sak har upptagit min tankevärld den här dagen. det är snarare en oräknelig mängd funderingar jag har lagt ner tid på, men bara några få värda att  nämnas.

1. varför får jag, lakrits-annelie, chokladbollscravings? igår gjordes det chokladbollar här, som jenny och jag tog som efterrätt. eller a. inte allihop. men jag kan lova att de var slut innan jag gick till jobbet. trots att jag var mätt på en asigt god frukost stoppade jag i mig de sista. idag har jag gjort nya. med muscovadosocker. smakar som små lakrits-choklad-drömmar. inte kakorna, alltså, utan drömdrömmar. dock har jag bakat bröd ikväll och tänkte käka lite kvällsmat utan att svulla. men alltså. varför chokladbollscraving när jag i själ och hjärta är en lakritsmänniska?

2. varför har jag så svårt att komma i tid till jobbet på måndagar när jag börjar nio, men utan problem är på jobbet 06.30 de dagar jag börjar då?

3. snart är jag hemmavid igen. om ungefär fyra dagar. jag är faktiskt riktigt avundsjuk på jenny som flyttar ner om ett par veckor. jag överväger att tacka ja till syrrans förslag att hon och jag flyttar ihop i götet, men bara om vi bor nära skogen, så inte mina älskade ljuvliga blir berövade allt det där som gör en skog till en skog. jag fixar nog inte heller att vara utan natur. vete katten hur vi ska kunna kompromissa ihop det där. förslag, anyone?

4. jag önskar min syster den bästa resan hittills i hennes liv, men harrejistanes, vad jag kommer sakna henne när hon drar till afrikat för en tre veckor lång semester där. vi pratar ju i princip varje dag, så det blir lite av en detox för mig. och för henne, men hon får ju vara iväg på ett äventyr emedan. hon far på fredag och jag passar på att njuta allt jag kan nu.

5. ska jag köpa mig ett par löpardojjor och komma igång med den där springningen den här månaden? jag är vansinnigt sugen på det (detta är lika oförklarligt som att jag bara  m å s t e  ha chokladbollar. jag vet ju att det är astråkigt att vara ute och springa!) och har nästan bestämt mig för att ta tag i det hela innan jag åker söderut.

nu: kvällsmat.


Kommentarer
Postat av: Annelie M Sundholm

Jag önskar jag också skulle hem denna helgen :-(((

Saknar dej, det var allt för bra lyckligt när vi va hemma i påsk.

Postat av: Anonym

Hej Annelie!

Em visade mig din sida å nu är jag en trogen läsare=)

Du skriver så fint hela tiden och jag blir glad av att läsa din blogg...

Jag hoppas att du har det trevligt uppe i norr, här är det rena rama sommarvädret! Men samtidigt tycker jag att det hade varit fantastiskt roligt att ha dig och Em här i Gbg! Det finns fina områden med skog som ex. änggårdsbergen och naturområdet vid delsjöarna, de ligger båda i "centrala" göteborg och mycket rogivande året runt. Själv försöker jag få pojkvännen att hitta jobb här, så att vi själva blir kvar i Gbg...:S

Massor med kramar!

2009-05-04 @ 21:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback