om hur det gick när david mötte goliat

ni trogna läsare känner säkert igen att jag har haft lite strul med radiotjänst, att de har krävt att jag ska betala tv-licens trots att jag har berättat för dem att jag inte har någon tv. om ni inte minns alla turer, som faktiskt var lite komiska såhär i efterhand, eller om detta var alldeles nytt för er kan ni läsa om det här.

jag fick ett nytt brev från dem idag, radiotjänst i kiruna. jag antog att det var en påminnelse, eftersom jag helt sonika struntade i att betala sist. jag menar, i vilket läge känns det okej att betala för något man inte nyttjar? nåväl. jag öppnade kuvertet och såg ganska så med en gång att det inte var en räkning. istället fick jag läsa det här:


än en gång fick lilla david vinna mot storgoliat. eller om man så vill, annelie mot radiotjänst.

som en liten bonus på detta tänkte jag bjuda på bilder från kakbaket igår.
 


nu så. bilderna som följer är på ökensand-kakorna. de första är ogräddade, och de andra är gräddade. ni förstår det estetiska IG:t...

  


härnäst kommer mina fantastiskt goda chokladcigarrer. för goda för mitt eget bästa, inget snack om saken. ni får ingredienslistan, direktfotat från sju sorters kakor. på mellanbilden är de klara, chokladdoppade och allt och ligger i sin burk.

  

Kommentarer
Postat av: martin

Känns rätt konstigt dom säger ju att det räcker med radio eller framför allt in dator eftersom du kan kolla där, och det kan du väl knappt neka?? med en så trvlig blogg.

Postat av: Annelie M Sundholm

Av mest idiotiska grejer jag betalat för, just för att jag inte orkar ta tag i det som du, är Uppringt Telia Internet.

Ja, alltså det där man hade först, för ca hundra år sen.

Jag sa upp det i julas. Då har jag betalat för det i ca 4 år utan att använda det.

2009-05-15 @ 00:30:34
URL: http://puckolie.blogg.se/
Postat av: mirre

hej a! va kul att du tycker det! ;) jag försöker få in då å då,men lite svårare nu när vi inte har ngt eget internet..du har ju klämt in nåågra själv nu =) ha en fin helg! /m

2009-05-15 @ 06:58:37
URL: http://mirre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback