torsdagslistan

det finns roliga bloggar och det finns tråkiga bloggar. det finns bra bloggar och det finns dåliga bloggar. de flesta är en salig blandning av dessa fyra och jag är fullt medveten om att min är det. det blir lätt så, när inspirationen till bloggeriet går både upp och ner. jag vet att jag borde lägga in fler bilder för att göra den mer attraktiv för er läsare, men jag ids inte. jag vill berätta små, roliga anekdoter minst en gång i veckan, men sanningen är den att jag inte kommer på några. min mardröm är att se min blogg bli en dagbok. tvi vale, så tråkigt det är att läsa: "fööörst ringde klockan. sen snoozade jag två gånger. sen gick jag upp. sen borstade jag tänderna och klädde på mig kläderna jag tänkte ut under sista snoozningen. sen gick jag ut med hundarna." och så vidare. jag vill ju välja godbitarna ur dagen. eller veckan, för den delen. vad som helst, bara den får något läsvärde för er och ger mig en känsla av stolthet över den. för trots att man inte kan lära känna mig genom min blogg är den ju ändå baserad på den jag är och det som är mitt liv.

nåväl.

lista över bloggar som är läsvärda av en eller annan anledning:
1. http://www.mollysgrove.se/ - illustrerar till sångstrofer.
2. http://hejknekt.blogg.se/ - skriver kort och koncist, med humor och hamnar alltid mitt i prick.
3. http://hobbesfriends.blogg.se/ - en svenska i frankriket som på ett roligt sätt fångar tankar och vardagshändelser.
4. http://buspropp.blogg.se/ - varsågoda. här får ni både livsglädje och kärlek. klokt och enkelt!
5. http://softem.blogg.se/ - min syster som berättar om sin vardag genom text och fina foton.
6. http://puckolie.blogg.se/ - hon är en provikatöör, som katla hade sagt. min bästa vän, boende i norge, delar med sig av sina guldkorn på ett roligt, personligt och lite trotsigt sätt.
7. http://bua.blogg.se/ - pappas blogg. där lägger han upp bilder från mina hemtrakter och bjuder läsarna på lite buadialekt.
8. http://roccok.blogspot.com/ - här skriver min kusin simon om händelser i hans vardag. inläggen är fyllda av humor och livsnjuteri.
9. http://ladydahmer.blogg.se/ - jag säger inte att jag håller med henne i allt, men jag läser hennes blogg för att den provocerar och för att den får mig att tänka och ibland omvärdera. kaxigt, feministiskt och no poo. ladydahmer.

Kommentarer
Postat av: Barbro

Jag älskar dig, det har du förstått va?

Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi bantar med cambridge just nu ♥ ♥ ♥

Åh, vilken bra lista! Tack!

2009-05-08 @ 19:16:16
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Molly

Oj! Hihi, tack för omnämnandet!

2009-05-09 @ 17:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback