klarhet

nu vet jag var vi ska pyssla. hos emma.  

Kommentarer
Postat av: sofie

Vad man verkligen ska titta efter (och undvika!) är härdat fett. Kan också stå som härdade vegetabiliska fetter, delvis härdat fett (som är värre än totalhärdat) eller hydrogenerat fett. Dessa produkter innehåller transfetter som är skadliga för hjärta,kärl och hjärna. Rökning och stekning ska man vara försiktig med och inte få en bränd yta.(men stekning över huvud taget är inte en bra metod, fast jag använder det ibland)Kött ska man helst bara äta tre portioner av i veckan. Och undvik korv och bacon, det är verkligen inte bra mat på något sätt!De innehåller mycket mättat fett, korv innehåller dåligt kött och för lite kött och en mass a annat som socker, potatisflingor och för mycket salt. Bacon är späckat av mättade fetter, nitritsaltat och sedan steker man det. Snacka om cancerbomb!

Billiga kycklingfiléer brukar vara injicerade med druvsocker, vilket gör att de suger åt vatten och blir stora.Krymper ju sen vid tillagning. Men socker i kött?Vansinne!

Billig pasta. Läs innehållsförteckningen! Den ska inte vara gjord på vetemjöl, utan durumvetemjöl som innehåller mer proteiner och nyittigheter än vetemjöl som är väldigt processat och rent fåm alla näringsämnen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback