jag VILL ha hund!!

och inte blev det lättare av att träffa den här jycken. aah! bara myser! på första bilden ser ni hanna och bodil, andra är det bara bodil som är i centrum och tredje, där är det jag och bodil som poserar.

  

Kommentarer
Postat av: marty the party

hej kära annelie!

ni verkar ha haft ett riktigt skönt nyår. jag menar, när man firar in nya året iklädd långkalsonger, ja då kan det väl knappast gå fel? :D

jag tycker du borde skaffa en hund, jag kan vara dagmamma (efter att vi på något litigt sätt arrangerat en liten "olycka" för sasha. men lovisa får inte få reda på något) jag tycker att hunden borde heta rolf lassgård om det blir en hane eller helena bergström om det blir en tik. :D bra va? jag kan fixa dressyren också, bygga små hinder där ute på gården mellan våra hus. alla kommer bli skitimponerade när rolf/helena hoppar över det där blomsterarrangemanget och igenom en brinnande rockring!

på måndag kommer jag hem, ses då!

pusspusspuss

2007-01-04 @ 23:32:39
Postat av: annelie

åååh. jag längtar faktiskt väldigt mycket tills du kommer hem.

eftersom vi har lyckats smussla förut så inte lovisa har märkt något så borde vi kunna fixa det här med, right? ett annat namnförslag om det är en hanhund är sverker. det borde också funka, tänker jag. men rolf är skitbra.

Postat av: Anonym

åååååååh bodil vad jag saknar dig.... : )
Vi hade han en helg. Åh va mysigt de va (L)

2007-01-06 @ 18:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback