proxy

tidigt upp och tidigt hem, ett one tree hill-avnitt och promenad på det. allt detta bara för att komma till aftonen med madde, luviz och å. om ni tycker att å låter som ett nästan nonchalant nedkortat namn är jag högst beredd att instämma, men det är så han kallas. å, kort och gott.

det var bestämt en träff på kajen för att sen gå vidare och äta. harrys blev det. väl där var vi väldigt mesiga - alla åt burgare. men vad gör man? det är gott, och eftersom vi svek vår vanliga restaurang (max) kände vi oss kanske nästintill lite tvungna att åtminstone köra på det gamla vanliga, det trygga. så där satt vi, pratade dagen och dået och yttepyttelite framtiden. framför allt kände vi lugnet och trivseln.

halvåtta hördes en röst i högtalarna som annonserade veckans pop-quiz, eller quizmas som det hette den här veckan. det var inte så konstigt att vi bestämde oss för att vara med, tre av fyra är smått insnöade på musik. det spelade inte så stor roll att vi gissade fel på elvis första skivbolag eller aldrig kom på första strofen i sommarnatt, det väsentliga var att vi satte julian som john lennons första barn och johnny logan som den som vunnit esc tre gånger och att vi faktist är världens bästa killer-gäng på väg mot revansh nästa tisdag.

Kommentarer
Postat av: malin

Var inte det Sun, Elvis första? Det var ju med i PÅ SPÅRET! Är du en såndär IDOL-TJEJ? (Eller du kanske är en sån tjej som har ett liv utanför tevetittade på fredagar..?) Hehe.

Postat av: Frida

Kul med mera blogg :) Frida glad. Kanske hinner vi med en prommis till innan du flyr Umeå? Roligt med bilder på ga Sävarfolket också, tror inte jag sett dem sedan sommaren 08 faktiskt.

2009-12-09 @ 11:34:25
URL: http://minellen.blogg.se/
Postat av: annelie

malin: jo, sun var det! vad gäller programmen är jag en så härlig mix att jag värmer upp med idol för att sen övergå till skavlan. ge mig två år och en tv så ska du se att det är på spåret som är det enda alternativet ;)frida: nog ska vi väl kunna klämma in det, va? nästa vecka är relativt orörd än så länge! :)

2009-12-09 @ 20:09:22
URL: http://annelufs.blogg.se/
Postat av: Madde

ah riktigt fina bilder. Oj nu blev jag riktigt peppad inför nästa tisdag igen =)

2009-12-10 @ 20:29:04
URL: http://fizzycherrycola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback