these R the thoughts that run through my head

min blogg har varit lite trist. i alla fall de två-tre senaste inläggen, och jag kan inte garantera att det blir bättre, det här. men jag ska klargöra lite saker. min blogg blir tråkig när jag grubblar för mycket utan att kunna ventilera det här. min blogg blir också tråkig när jag har lite för fullt upp, för då orkar jag liksom inte ta tag i att skriva så bra. eller ens plocka ut guldkornen. min blogg blir tråkig när jag är trött. den här veckan är den en kombo av alla tre.

jag grubblar över:
1. var jag vill bo. en av mina allra närmsta vänner flyttar till sommaren, och det får mig att känna mig lite rastlös. jag känner att kanske vill jag flytta, jag med?

2. rädslan för att vara ensam. om jag bor kvar är jag rädd att jag till slut "bara" har bee och dee kvar som riktigt nära vänner i umeå (vilket inte alls är så bara, men definitivt en bråkdel vad gäller antalet vänner jag har haft här). jag längtar efter mina syskon med respektive och mina fina syskonbarn något fruktansvärt. och mamma och pappa och några andra hemmavid. problemet är det att jag inte vill flytta hem. däremot känner jag att hela mitt jag dras mot falun, trots att jag aldrig satt min fot där. men känslan för falun blir bara starkare med tiden, så jag tror att jag till slut kommer att bli tvungen att ge vika för den. det stora bekymret vad gäller falun är, att där känner jag inte en kotte, så om någonstans lär jag ju blir ensam där. åtminstone till en början. nåväl. en flytt är inte aktuell nu i alla fall, men som dagdrömmare går jag igenom sånt här varje dag.

3. det här med barn. att jag håller på att längta ihjäl mig efter en drös. och nej, det räcker inte med de på förskolan. jag vill ha egna.

4. kompromisser. om hur viktigt det är att inte kompromissa med grundvärderingarna i livet och med att stå upp för den man är och det man innerligt längtar efter. det, gott folk, låter både självklart och simpelt, men det är det inte.

utöver det är jag lite bekymrad över saga som har börjat kräkas om nätterna. eller. hon har kräkts två nätter i rad och nu har hon kastat upp lämpligt till kvällsmaten. min kvällsmat, that is. kanske är det lite pms? jösses, så skönt det vore om det var det. då har jag inget att oroa mig för mer.

mitt andrum: joey tempest - azalea place, masjävlar och mossvikenfruar. det bjuder jag på.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag saknar dej kvinna!

Måste fylla på mitt kontantkort och fått ringt dej i helgen, det hær går ju bara inte.

Hørde av din syster att du kanske ska hem i påsk? Hade ju vart før illa trevligt.

2009-03-26 @ 16:13:07
Postat av: mammalena

Jaa du kära Annelie! Det var många funderingar på en gång. Visst vore det underbart trevligt att få ha dej på lite närmre håll. Du ska se att allt ordnar sej till det bästa! Kram.

2009-03-26 @ 17:33:11
Postat av: Sofia

Saknar också gamla vänner, trots att det är "mitt fel" som flyttat. Men men inget är statiskt. Dessutom man flyttar efter kanske de flyttar igen ;)

Falun låter intressant, vad är det som drar?



Barn istället för hund, hahahaha. Ja en cockerspaniel i sånt fall då ;) Är inte det en typisk "bebishund" eller har jag fördomar?



Vi (Fred) ska titta på huset iallafall. Vem vet, jag kanske har en inneboende lantlolla.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback