och det skandinaviskt stilrena slår sig för pannan

idag har saga, för första gången i sitt liv såvitt jag vet, tagit sig en frivillig simtur. det är roligt, tycker jag. vi ska vara mycket vid sjön, så att hon får odla en ordentlig glädje i att simma runt.

jag har tagit lite bilder här hemma, hur jag har det nu. jag gjorde ju om både på byrån och i min världs finaste bokhylla. dock har jag ändrat en sak på byrån. jag har lagt till en grej, och det är mamma och pappas bröllopsfoto som står lutad mot väggen bakom de mindre växterna. jag gillar att ha det såhär ostilrent nu. jag vill ha mycket färg, många personliga saker och med mycket kärlek och värme som grund. kolla förresten in köksbilden. jag var och storhandlade igår ju. det märks. jag blev så lycklig när jag kom upp i morse och såg allt det goda köket har att erbjuda numer. idag ska jag göra egen grönsaksbuljong och baka lite vetebröd ([lavaskiver]) och smålakor. det blir trivsamt!

   

på tal om kärlek, så har abba fått en av mina huvudkuddar. hon gör precis som man ska: sover med kroppen på lakanet och vilar huvudet på kudden. jag tror att ni förstår var i sängen jag ryms när ni kollar på fotot.
 

Kommentarer
Postat av: mammalena

Sååå mysigt du har det!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback