vad en skoter kan göra med en människa

albin är ett bra exempel på, först och främst att prylar påverkar en men också till vilken grad prylar påverkar. bör kanske inleda med att, i korthet, beskriva vad albin är för typ av personlighet.

albin är en relativt typisk 21-åring, med någorlunda självdistans, en önskan om att kunna mer och som de flesta vill han se världen. han har ett fast jobb som han stimuleras av och där han ser sig själv arbeta tills dess att han påbörjar sin utbildning. han bor tillsammans med ett par vänner i en trendigt inredd lägenhet. de främsta intressen är motor, musik och att umgås med vänner. till sin personlighet är han glad och lättsam med kontroll över hur han för sig.

det sistnämnda är av vikt då ni kommer få se en bildserie över vad en skoter kan göra med en helt vanlig 21-åring. allt detta i samband med pite-lule-boden-resan som gjordes för att hitta en skoter att frakta hem till umeå.

med avspänd stil kollar han in skotern. finns det några fel på den, månde? (albin är han i grön jacka)

ut på provtur.

efter skoterturen. han försöker dölja sin förtjusning, men förgäves. i efterhand har han berättat att "som den skotern gick!! när jag kom tillbaka ville jag bara lägga mig på marken och sprattla med benen och armarna av glädje och skrika, som ett barn!"

Kommentarer
Postat av: Albin

Ja skulle faktiskt skrika också, inte bara ligga och sparka.. Annars verkar de ju lite dumt!

2006-11-06 @ 14:20:16
Postat av: Erik

Ehh... jag som inte ens kan köra skoter fick ju värsta leendet på läpparna och hjärtat tog ett litet glädje skutt bara av att han startade den!

Postat av: annelie

>Postat av: Albin
>Ja skulle faktiskt skrika också, inte bara ligga >och sparka.. Annars verkar de ju lite dumt!


ändring skedd. nöjd, mister?

2006-11-06 @ 14:32:58
URL: http://annelufs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback