gudrun my ass

jo, det sades igår att det skulle bli ett hiskerligt väder här, längs kusten i västerbotten. det är lite blåst och snöslask. de sa att det skulle vara det värsta sedan gudrun. jag tror inte det, baby.

jag är så less på att bli skrämd och uppjagad över idiotsaker. eller. egentligen kanske de inte är idiotsaker, men they are blown WAY out of proportion. delvis handlar det om vad fantastiska expressen och aftonbladet producerar, sen är det hur människor kan bry sig om bara småsaker och göra de till gigantiska saker. livet skulle definitivt vara enklare utan sånt skräp. och roligare.
igår blev jag så där hopplöst irriterad över expressens framsida där det var katastrofbilder sedan gudrun och så kopplades det ihop med ett annat område i svea rike som skulle drabbas av det värsta av väder sedan denna feminina storm drog in över södra sverige. mm... jag är här nu. och så illa är det inte. det är oväder, men som det lät på rapporterna igår skulle man helst stanna hemma från jobbet och skolan, för man skulle knappt kunna ta sig ut genom dörren. aah! blir galen!

nåväl. nog med scrap. jag har en hemtenta som jag har filat lite på idag, eller a. 3 av 4 frågor har fått svar, formulerade i tankekartor. den sista spar jag till måndag.

igår hände det en sak som kändes ganska dryg. jag stod och lagade mat, skar lök, närmare bestämt, och skulle liksom ta i med kniven. det resulterade att den gled in en bit i min tumme. blödde alldeles förfärligt trist och mycket. och det kändes väldigt meckigt att vara ensam då. för i högsta hugg letade jag hudtejp och plåstrade om mig samtidigt som jag gjorde en sjukt god köttfärssås. tackar gud att jag är kvinna, och därmed klarar av detta med bragd :P

och igår var jag hos sandra, men sandra. och lärde mig mycket om mig själv. jag tror kanske jag kan jobba på så att jag blir en ännu vettigare människa. fick mer insikt i vad jag bär med mig från varifrån jag kommer och hur delar av min personlighet tar sig uttryck uppfattas av andra. intressant! lite skönt ändå, jag som började tro att jag hade nått fullkomplighet :P

Kommentarer
Postat av: brordaniel

Kära syster :)

Aftonbladsjournalistik har inget annat syfte än att sälja lösnummer och reklamklick på deras sajt. Därför bör man inte bry sej så mkt om vad som skrivs å sägs där. Stackars de stackare som jobbar där, dom kan inte ha mkt krav på sej själva att prestera något bra... Jaja vad jag vill ha sagt, referera inte till kvällstidningar, det gör dej inte trovärdig.
Här har den hiskliga stormen bedarrat... Toppar på 22m/s tror ja.. Helt enkelt en vanligt höststorm, hade det varit lite varmare i vattnet så hade jag kanske surfat... men man har ju blivit lat.. hehe !Ha en bra helg!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback