down south

nu är vi framme. känns fint, men finast av allt kommer det att bli när man till exempel får somna ikväll. see, det blev bara tre timmar sömn på hela natten och planen att sova på förmiddagen gick i stöpet. det var nämligen en förtjusande astrid som höll mig vaken. förutom i 40 minuter. då fick jag sova, världens tråkigaste faster. jag försökte kompensera det sen med blomplockning. eller, egentligen var det ingen kompensationstanke bakom det hela, utan bara en plan för förmiddagen.

albin, den stackarn, började projektilkräkas i borås efter att ha ätit en inte så bra hamburgare på max i sundsvall. eftersom han är helt fräsch idag kunde vi konstatera att det var just den där burgarn. inte så toppen. vi har just tummat på att aldrig mer äta där. dels för att maten där aldrig är god och dels för att den uppenbarligen inte längre ens håller den standard man räknar med i thailands slum.

idag har jag varit så trött att jag har hållt på att mest trilla ihop, sett ems nya lägenhet, gosat en massa med saga och sovit tre timmar på eftermiddagen. vi kilade även ner på friday light och fikade. det var nice. och förresten. jag har köpt noviform. mina ögon är röda igen. suck, pust och stön. nåväl. nu ska återstående delen av dagen tillbringas med hela fina familjen (eller inte hela, men en del av den).

ajöken, kvartetten.

Kommentarer
Postat av: mammalena

Men Annelie, vad gör du nu för tiden.....ingen blogg på länge ju. Skriv lite om hur det är att vara matte. Snälla, jag vill ha lite att läsa nu. Kram

2007-04-24 @ 22:41:11
Postat av: therese a

Nu undrar jag också vad du gör Annelie!!! Jag har ju inget att göra när jag inte har din blogg att läsa =). kram

2007-04-25 @ 18:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback