städastädavarjefredagochsåvarjejul

det tycker jag är.... inte jättekul, men det är trivsamt att få det fint. jag ska dammsuga nu.

hittills idag:
tvagning
spontanbesök av erik och emanuel
promenad med saga
fika hos bee

som ni ser har jag inte pluggat. det ska jag straffas för och straffet är att jag ska plugga hela kvällen. förutom när det är grey's anatomy. men i övrigt ska jag bara läsa och inte skratta, inte ha roligt alls. det är ett lämpligt straff för min bristande självdisciplin.

Kommentarer
Postat av: marty

åh annelie min sköna, som jag längtar till i morgon. jag ska lära dig allt jag kan! alla mina tricks och konster som jag snappade upp under mina år som medlem i vargöns simklubb. till exempel hur man lyckas få kallsupar i bröstsimsvändningar ovan vattenyta, hur man kommer ihåg att byta ut underkläderna mot simkläder (inte så lätt som det låter, tro mig) samt hur man på effektivast sätt blänger iväg gubbiga gubbar från bassängen. 8)

i bastun tycker jag vi ska äta frukt. och så kanske jag berättar om när jag hittade pingst-lennarts fru vrålnaken i hemavans bastu. så kan du dra din bastustory om de långa brösten. sen skrattar vi, du kommer säkert få till det där något grymtande skrattet och jag kommer köra med mitt porlande änglaskratt. antagligen kommer det sitta en tjock naken tant i bastun som tycker att vi stör, men vet du, jag tycker att vi redan nu kan bestämma oss för att inte bry oss om henne (alternativt säga att hon har en ful handduk eller långa bröst)


fridens liljor!
/sälen

2007-12-05 @ 16:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback