the moment i let go of it was the moment i got more than i could handle

men sådär ja! då var det bara minoriteten av albins julklappar kvar innan allt är klart. klappat och klart. systerysters är helt klar. mammas är helt klar. äldste nevöns är klar. det föstås, kan behöva köpa till hans storasyster eller lillebror, vi får se. gör inte jag det så gör min syster det, så tro inte att de andra två ska behöva stå utan paket.

pumamannen och lady j har varit här med elvis. på fika och sen blev det middag och sen kaffe på det. otroligt vuxet. väldigt trivsamt. vill klargöra att det inte var elvis "the king" de hade med sig, utan sin hund.

resterande delen av kvällen kommer spenderas i hemmet, såvitt jag vet. albin jobbar nu en pyttestund och jag ska duka bort efter fika och mat. sen ska jag inte göra mer idag. inget tråkigt i alla fall. absolut inte äta mer, fastän att det inte är tråkigt att äta. blev nämligen så mätt av middagen att jag var tvungen att byta om till brallor med mjuk resår i midjan istället för välsittande jeans. snacka om att inte ha insett sina begränsningar... men det förstås, för min del krävs det att de där begränsningarna överskrids med jämna mellanrum (läs: en gång om året) för att jag ska bli påmind om dem.
vad jag ska göra i kväll är att kolla på svensson, svensson (om det inte är slut för säsongen) och något annat underhållande och så ska jag slå in julklappar. 

s e g
 
jag tänker att det är fredag. sicken bummer på en lördag. på tisdag ryker den andra visdomstanden. kanske borde äta lite kola i kväll i alla fall, för att liksom på förhand ta igen det jag vet att jag kommer missa större delen av kommande vecka?

god afton.  

Kommentarer
Postat av: annie

Jag tror på att magsäcken är töjjbar endast för att den behöver töjjas ibland ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback