vi ses på andra sidan jul

jag har tänkt att ta ledigt under självaste julafton. ni kommer alltså inte få en blogguppdatering från mig då. See, imorgon ska jag bara vara med min fina familj och trivas, äta god mat, se på kalle och premiär-se på karl-bertil jonssons jul. och gå på midnattsmässa. det där med tv-program nummer två, det är nämligen så att vi i min familj bara har kollat på kalle på självaste julafton. i övrigt har tv-tittande varit bannlyst under dagen. men så kom albin in i vår familj, och i hans familj kollar de på karl-bertil jonssons jul. för att inte hans julstämning ska gå förlorad och för att vi andra är nyfikna på programmet, så har vi bestämt att även albertssons ska bänka sig framför tv:n då, låta julmaten sjunka ner och vi ska debut-se en julklassiker. stort.

idag är det lillajulafton på markalyckan, även kallat norge. markalyckan alltså. det innebär att mina bröder med familjer kommer hit och vi ska äta julmat och trivas ihop. imorgon firar de med sina respektives familjer. det ska bli oförskämt tervligt att samlas hela familjen. det har vi inte gjort sedan i somras, har jag för mig. var det inte då var det ännu längre tillbaka vi sågs allihop. var det rentav förra julen i så fall? nåväl. det är inte lätt att samla alla när vi bor utspritt i landet. det blir ett väldigt glatt återseende när vi väl träffas allihop.

nu ska jag ta på mig ett par strumpor och sen ska jag koka gröt. vanlig till övriga familjen, laktosfri till mig.

innerligen önskar jag er en riktigt god jul!

Kommentarer
Postat av: puckolie

Jag säger som Byrådirektör H.K Bergdahl:
"Det var förbanne mig det finaste jag har hört sedan jag konfirmerades. Vill du ha ett fikon?"

Jag tror du kommer gilla Karl-Bertil Jonsson!

Postat av: Annie

God Jul på dig :)

2007-12-23 @ 17:03:09
Postat av: Bee

Jag hoppas verkligen att vi ses på andra sidan jul! Jag hoppas du får en fantastisk julhelg tillsammans med familjen. Vi hörs senare. Kramar i massor från era grannar som minsann har tagit in posten, stängt av diskmaskinen och kaffebryggaren!

2007-12-23 @ 17:04:40
URL: http://sandrabee.blogg.se
Postat av: Hosanna

Laktosfritt är det här med. God jul!

2007-12-24 @ 22:48:23
URL: http://hosannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback