kokheta kroatien

tusen tack for alla kommentarer! det ar jatteroligt att lasa!

det var ett tag sedan nu. vi har inte haft nagot tradlost nat att surfa pa sedan vi lamnade prag. nu sitter vi pa ett internetcafé i krk, kroatien. vi har akt genom osterrike och fran osterrike via alperna till italien, dar vi sov en natt pa en bensinstation tillsammans med andra campare och lastbilschaffisar. dagen darpa akte vi vidare genom slovenien ner till kroatien, till istria-halvon. dar hittade vi en gigantisk camping som fungerade mer eller mindre som ett eget samhalle. poreæ var den narliggande staden dit vi akte pa kvallen och at. lyckliga jag fick ata inhemsk cevapcici med ajvar till.

nu ar vi pa on krk i staden krk och det ar varmt som tusan, 35 grader i skuggan ungefar. det ar nastan plagsamt, men vi haller oss i skuggan pa stranden och badar halva tiden av dagen. vi har blivit bruna och fina. :)

imorgon ger vi oss av uppat igen. det ar trangt pa campingarna har och efter imorgon ryms vi inte langre. sa slovenien upp och mot wien, tanker vi oss. sa snart vi kan ska jag ge en rapport pa vad som hander dagarna framover och jag ska aven beratta om aventyret med granspolisen nar vi skulle in i kroatien. det blev lite trubbel och vi ar overlyckliga att vi ar vart vi ar nu!

bilder kommer senare!

kram pa er!

Kommentarer
Postat av: Eva och Lennart

Hej! Vilken tur att ni inte ryms på campingen så att ni blir tvungna att söka er norrut. Vi vill INTE att ni ska bränna upp er totalt. Lite klädsam solbränna är bäst. Här längtar vi efter sol. Per- Erik har lovat bättre väder, but you never know. Sätt på AC-n, fortsätt att sitta i skuggan, smörj in er med "högoktanig" solfaktor!! Och kom inte i konflikt med nationalgardet. Kram till er alla! EoL

2007-07-19 @ 22:02:19
Postat av: Maria

Oj då! I bråk med den lokala polisen? Väntar spänt på mer information.

2007-07-20 @ 14:57:57
Postat av: Pumamannen

Ja albin han ska då alltid hamna i trubbel med lagens långa arm. ;)
Grymt kul att läsa hur det går för er iaf. Vi följer er med spänning härifrån ett kallt och regnigt Umeå.
Idag och imorrn är det dragracing i fällfors, gissa vem som har jour i helgen?
Jo jag. På måndag sticker jag, Tommy och Mr. Resonans till Lycksele för att elda stövlar på motorveckans Burnouttävling. Så nu får ni veta vad som händer här uppe också.
Skynda er hem nu så vi kan äta muffins.
Puss på er alla.
// Fredrik, Jeanette & Elvis

Postat av: Linus

Blir så sotis på er! Själv har jag också lust att lämna landet, dåligt väder och massa tjaffs på jobbet... å, fortfarande ingen lägnehet att bo i! Men man kommer inte långt genom att hänga läpp! Ha d fortsatt fint. *stor kram*

2007-07-21 @ 17:15:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback