dear god,

idag har jag jobbat på. eller nej, jag har inte jobbat på, för det låter som att jag har legat i och stressat lite på jobbet och stressa är nog det sista jag har gjort idag. jag har arbetat i lugnt tempo och storstädat hos de fina mössen.

jag har även stekt pannkakor och ätit fyra, varav en blev en efterrätt. tradigt va? men, men. det blev lite knäckglass i den, och eftersom jag inte äter glass till middag måste det ju få klassas som efterrätt.

helst av allt ville jag åka ner till station (kalastrevligt fik här i ume), inte för att frossa, utan för att bara ta en kopp te och han en kopp kaffe, för trevnadens skull. dessvärre var han inte lika sugen på det, eftersom det skulle få te sig som en stressfika då vi ska hinna flytta hem till mig innan CSI börjar. insåg att han hade rätt, och vi tummade på att åka dit en annan dag inom en snar framtid.

idag lyssnade jag på krister i p3 och sverigepilen hamnade på glada huddik. jag skulle gärna vilja ta tillfället i akt att berätta om min huddiksvallupplevelse, som inte alls utspelade sig i denna (numera) mytomspunna stad, utan i form av en person, nämligen jon. jon och jag delade korridor under mitt år på folkhögskola och jon kom från huddiksvall. jon är en tämligen kortväxt, glad, lite punklig trummis som liksom hoppar upp och ner under tiden han trummar på. man kanske kan tänka sig att det skulle vara irriterande, men det är ungefär det sista det är. för man blir bara glad av att se jon. så. det var det jag hade att berätta om jon i nuläget. vi får väl se om jag kan återkomma till några anekdoter om jon vid senare tillfälle. i så fall måste jag nog först konsultera
martina och hennes fru lovisa. de har bättre minne än mig.

om ni ursäktar, jag har mycket viktiga saker framför mig så jag kan inte sitta här och babbla på om mitt, faktiskt, ganska innehållslösa men trivsamma liv. jag måste nämligen gå och bädda sängen.

ajöken.

Kommentarer
Postat av: Liv

Jag är så nyfiken! Vad arbetar du med?

Postat av: Liv

Jag är så nyfiken! Vad arbetar du med?

2007-03-12 @ 20:10:11
URL: http://www.supergirl.webblogg.se
Postat av: Liv

Oj, det hakade visst upp sig :P Sorrii

2007-03-12 @ 20:10:33
URL: http://www.supergirl.webblogg.se
Postat av: annelie

jag jobbar som försöksdjurstekniker. låter stiligt, men det är så enkelt attjag städar hos mössen på lab.

2007-03-13 @ 19:15:11
URL: http://annelufs.blogg.se
Postat av: Erik

Jahapp... då var man gräsänkling igen! :( Så hur e allt med dig? Hehe. Inte många som får titulera sig med ett sådant avancerat ord, eller, avancerat eller inte. Det låter då som något viktigt! Förretsten, du var snygg på kortet

2007-03-14 @ 09:18:27
URL: http://www.fota.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback