jag är inte längre blind!!

ojoj. nu lät det som att jag har varit på väckelsemöte, men det har jag inte. inte idag i alla fall, men för mina vänner här omkring säger min rubrik en hel del. för er andra ska jag dra bakgrunden här och nu. håll tillgodo.

som jag redan har berättat blev jag förkyld och mådde inte alls särskilt bra i onsdags och när albin till det berättade att han inte var så sugen på att skaffa internet hem, rädd att förlora sin sambo till bloggens värld, drabbades jag av akut blindhet. tänk er det, akut blindhet på en förkylning med feber och allt. så sa jag till albin att den där blindheten nog kommer hålla i sig fram tills dess att vi kan surfa på internet hemma hos oss på eget nät. jag gissar att ni börjar förstå vad det är som har hänt...

idag for jag ner på stan och fixade ett modem och tjipp så sitter jag här, i ett otroligt anti-inrett datarum med datorn i knät. (man kan lätt säga att jag är glad att jag skaffade en bärbar och inte en stationär. det hade liksom blivit ett sådant projekt att ha datorn i knät då.)

saker att göra nu när jag skaffat internet:
1. fota lägenheten och skicka bilder till mamma (fast hon är i italien, så såvida hon inte kan wappa lika galant som jag så behöver jag inte stressa med det).
2. lägga upp lite nyare bilder här på bloggen.
3. ta igen förlorat bloggande.
4. behärska mig, göra upp ett schema över när jag får bruka internet. det krävs för att skolarbetet ska klaras av i tid. 
5. maila dottie.

jag ska nog börja med punkt fem nu.

hasta luego, indianer.

Kommentarer
Postat av: jennelie

kul att höra från dig! hoppas jag lyckas ta mig upp till bananuels födelsedag med amandarin o de andra så kanske vi kan träffas. =)

Postat av: Emelie

Va roligt att du skaffat internet! Då kan vi ju chatta lite mer, hihi! Saknar dej, älskar dej.

2007-09-05 @ 09:54:23
URL: http://softem.blogg.se
Postat av: therese

Välkommen tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-09-05 @ 15:02:30
URL: http://thesan.blogg.se
Postat av: Liv

GRattis! Välkommen tillbaks´!

2007-09-06 @ 22:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback