skumbad med chokladdoft

vojne vojne vojne. inget internet än, alltså. albin ringde och kollade igår hur det låg till, och han fick beskedet att vårt ärende låg i second line nu, eller vad det hette. det skulle tydligen vara något bra. jag vet inte jag. det är liksom inte bra om man måste vara utan internet i över en månad helt ofrivilligt, jag vet inte om man kan säga att glocalnet gör ett bra jobb då.

det har varit jobb som har gällt igår och idag. bra jobb. mössen mår bra. de har fått storstädning och allt. bortskämda små varelser. tänk om man hade haft det så själv. det vore faktiskt riktigt nice! fast jag skulle nog inte kunna låta bli att vara där och plocka ändå. jag är sån, städig av mig.

jag kör balsamgrejen igen. började igår och fick genast lockigare hår. fint, faktiskt.

idag ska jag bada skumbad. skumbad som luktar skitgott, lite choklad ungefär, fast inte sötsliskigt. bara gott.

vet ni? jag läser en bok för tredje gången på två år. emma hambergs mossvikenfruar - chansen. den är så bra att jag blir rusigt lycklig av den. jag skulle gärna vilja prata en stund med emma. jag tror att hon är klok, för hade hon inte varit det hade hon aldrig kunnat skriva sådana klokheter. alla borde läsa emma hambergs böcker, tänker jag. varför? jo, för att man blir så sugen på att göra snälla och fina saker, plus att man förstår att man måste ta hand om sig och alltid ta sitt egenvärde med i beräkningen.

ha en fin dag, gott folk!


Kommentarer
Postat av: liv

hej hopp. mossvikenfruar är underbart mysig, håller med! glöm inte rent hus ikväll ;)

2008-04-09 @ 18:58:02
Postat av: marty

annelie, när jag flyttat och inte längre har badkar. kan jag få komma till dig för mina kurbad då? :) du ska slippa se mig naken mer än nödvändigt, jag lovar.

Postat av: LOVISA

ha en fin kväll!:)

2008-04-10 @ 20:52:24
URL: http://onemoretry.blogg.se
Postat av: Wilmer

Jag lider med dig. Glocalnet är värdelöst! Pingstkyrkan i Ulricehamn har stått utan internet i 3,5 månader tack vare Glocal... Hoppas ni får snart.
/W

2008-04-11 @ 00:15:39
URL: http://willarmersson.blogg.se
Postat av: Annie

Skumbad låter riktigt mysigt! Det skulle jag behöva mer av.. men det får bli sen när jag flyttar in i min lägenhet och får badkar :)

2008-04-12 @ 13:38:51
URL: http://filodi.blogg.se
Postat av: Madde

vad är det för märke på skumbadet? =)

2008-04-14 @ 22:15:47
URL: http://fizzycherrycola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback