staples

det verkar inte bli mycket till internet i lägenheten innan julen kommer och jag far iväg. gör min sista dag i robertsfors för året och har bara en lektion i tyska kvar. med åttorna.

hämtade bulldogsrabarber som kom med nattåget i morse. han ska vara hos mig i helgen och sen bilar vi så sakta och säkert neråt ända tills vi kör in i bua samhälle och jag upp till markalyckan. david får hoppa av i varberg. det är planen. det är onekligen en ambivalent annelie som berättar om hemmavarandet i jul, för å ena sidan längtar jag nästan ihjäl mig efter min familj, å andra sidan har jag mitt liv här. och jag gillar mitt liv. väldigt mycket. kanske lite för. om man kan det. men, jag får säga som peter jöback och så många med honom: jag kommer hem igen till jul.

ikväll är det idolfinal. det skulle onekligen vara en skräll om alice vann, och jag ska medge att det skulle göra mig lite sur. faktiskt. för efter att robin åkt ut i fredags (hade jag varit ensam då hade jag nog gråtit en skvätt. eller nej. inte så illa, men nästan. nu var jag inte ensam och det alternativet var helt uteslutet.) håller jag på kevin. eller. egentligen har jag hållt mest på kevin hela tiden.

nästa gång blir det nog från mitt barndomshem i bua.

tills dess - ha det fint!

Kommentarer
Postat av: linnea

kommer du kunna se idol?

2008-12-12 @ 14:48:37
Postat av: annelie

jag kollar på idol hos bee och dee. även om alice har ryckt upp sig är hon ändå ljusår ifrån kevin.

2008-12-12 @ 21:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback