två dagars spending spree sätter sina spår

jag sitter smått utslagen i soffan med en, om möjligt, ännu mer utslagen tax. varför hon är utslagen vet jag inte. varför jag är utslagen kan jag berätta. jag har gått på stan två dagar i rad. det kanske inte låter så farligt, men

1. vanligtvis går jag på stan en gång var tredje-fjärde månad, så jag är inte van.
2. det är mellandagsrea.

igår skulle jag vara moraliskt stöd åt a. sundholm när hon skulle iväg till mödravården tidigt i ottan och där vid nio-tiden svängde jag in på deras uppfart. glad i hågen skuttade min bästis ut genom dörren fram till bilen för att meddela att hon hade sett fel på dag. det var dagen efter hon hade tid, alltså idag. så vi gick in och åt en mer ordentlig frukost innan vi begav oss in till stan. väl där blev vi väldans förvånade över att det knappt fanns något folk på stan (men nej, vi hade inte åkt in till stängda affärer). kanske var de andra bara väldigt trötta igår... köpte både kläder och skor och var riktigt nöjd när jag åkte hem. framför allt eftersom allt jag köpt varit på halva priset eller lägre.

idag var det värre. mer folk i alla affärer. men ändå. jag var mammas personal shopper, eller åtminstone ett ganska pålitligt smakråd (enligt mig själv). vid lunchtid kom em och mötte upp oss och vi gick till tovedals och åt. trots att jag hade gett mig själv ett strikt shoppingförbud kom jag ändå hem med ett läppstift. illrött. fint.

nu ska jag fika med mamma och sen kommer samma a. sundholm hit, och em också, och då ska vi ha tjejlan. vad vi ska spela? betapet, såklart!

Kommentarer
Postat av: annelie s

obs. jag är inte gravid.

2008-12-30 @ 21:59:48
Postat av: Sofia

Jag tvättar heller inte bort sminket. Det är så olydig som jag klarar av att vara. Fåfäng är snarare de som kliver upp tidigare på morgonen och sminkar sig innan sängkompisen har vaknat. Very Sue Ellen.



Känn dig inte tvungen att kommentera, jag är bara nyfiken att se vem som läser förutom min mamma :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback