droppa sarkasmen, bruden

jag inser att jag kanske var onödigt sarkastisk i förra inlägget, men jag har ett olustigt drag av sarkasm i mig som jag måste få ge utlopp för ibland. här kommer något som inte är så sarkastiskt. nåja, kanske lite, men mest bara roligt. 


Kommentarer
Postat av: Bee

Jag ääääälskar Tiffany! Jag gillar hur hon istället för att se hur mycket hon behöver väga för sin längd, vänder på det och ser hur lång hon behöver vara för sin vikt!

Postat av: Johanna

Hon är kung!:)

2008-02-21 @ 15:50:28
URL: http://vilsevals.papper.fi
Postat av: David hedlund

Ahhhh
tiffany. vilken pärla bland allt grus =)

2008-02-21 @ 20:56:06
Postat av: Linnea

Annelie, du måste berätta för mig! Hur lägger man in Youtube-klipp i bloggen? Som jag har letat och frågat, men ingen har kunnat ge mig ett svar! Kramar

2008-02-21 @ 23:58:23
URL: http://linneaosd.blogg.se
Postat av: Jennelie

Jag är inte så förtjust i när andra klagar på kändisar. Det låter så bittert. Men själv får jag gärna göra det. =) Fast jag gör det inte på bloggen, utan hemma framför teven. Stod knappt ut att se festivalen igår. Det är ju bara en massa FJANT hela tiden! Man blir helt humorblind till slut. Inte en sekund seriös festival. Folk vågar inte vara PÅ RIKTIGT, utan måste larva sig hela tiden. Saknar också den gamla goda tiden då det var riktig orkester och allt var ordentligare. Jag kanske börjar bli gammal. Hihi.
Vad var det förresten för fel på Upp och hoppa, förutom svordomarna och festalossinnehållet? Skönt att inte alla tjejer måste ha kort-kort och visa 99& av huden för få vara med. Fånga dagen och lev livet nu! ;-)

2008-02-24 @ 20:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback