i've got the look

det är nu lite drygt ett år sedan jag fick nya, mindre behag. ungefär ett år och en halv månad, för att vara mer exakt. nu var detta inte en i raden av saker jag ville göra i någon slags ytlig förnyelseprocess, men det blev ändå förnyelse. den sextonde januari tjugohundrasju blev startskottet för ett liv utan konstant ont och trötthet i axlarna. en väldigt positiv förnyelse, om jag får säga det själv. lyckligtvis betalade landstinget förnyelsen. eller pånyttfödelsen, skulle man också kunna hänvisa det till.

nåväl. jag tror att det är bra att förnya sig själv kontinuerligt och då syftar jag främst till en invärtes förnyelse. men även vardaglig förnyelse är att värdera högt. som att ifrågasätta vem som egentligen ska gå eftermiddagspromenaden med hunden den här dagen, eller prova ett nytt recept i veckan eller att byta utseende på sin blogg. förändring är oftast bra om man själv får vara med att bestämma hur slutprodukten ska se ut. det är min utmaning till er, kära bloggläsare: förnya er, medvetet, på något område i livet den här veckan!

innan jag kryper till kojs och väntar in den nya veckan vill jag ge massor med cred till min layoutexpert
marty! tusen tack för detta nya, fina, väldigt jag:iga bloggutseende!

vi ses i marshallens skugga!

Kommentarer
Postat av: annie

Tänkvärt inlägg :) Jag funderar på vad jag ska göra för förnyelse denna veckan, just nu så har jag så mycket invärtes förnyelse ändå att det nog får bli något på utsidan. Färga utväxten ligger nära till hands, men det är också lite tråkigt. Får se vad det blir! Ha en fn vecka :) Kram!

Postat av: therese

Vad snygg din layout är!!! Avundsjuk!! Kan den där Marty komma hit..... =) Härlig utmaning med förnyelse, det är så enormt viktigt. Får se hur jag ska ta tag i det. Ha en välsignad dag, kram.

2008-02-04 @ 10:44:53
URL: http://thesan.blogg.se
Postat av: johanna

Utmaningen antagen! Ska klura ut nåt! Och en eloge till din nya fina layout, snyggt! Eftersom du därtill är en (vad jag förstår) utomordentlig frissa, kanske du i nåt skede kan tänka dig att ta dig an min bångstyriga kalufs? Vore kul! En god vecka tillönskas!

2008-02-04 @ 10:56:27
URL: http://vilsevals.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback