2008s första lista

1. What?s the story behind the name of your blog and your nickname?
lotten och jag kallade varandra, i skrift, för lufs under ett par år och sen blev hon lufs och jag annelufs. sedan dess har det varit ett nick för mig på det stora internätet. jag trivs väldigt bra med att vara annelufs i cyberspace.

2. Why did you start blogging in the first place?
marty började blogga och värvade mig. anledningen till att jag valde att haka på var för att jag insåg att det var ett bra sätt att uppdatera familj och vänner hemma om livet i norr. jag började även att skriva för att underhålla, men jag har insett att den biten föll bort ganska fort. jag valde att runda av den biten eftersom jag ville ha en blogg som inte var krystad, men uppriktig. när jag skriver om roliga saker är det för att jag där och då vill skriva om det. jag fortsätter skriva av uppdateringsskäl och för att jag tycker om att formulera mig i nerpräntade ord.

3. What has been your best blogging related experience?
att jag kan följa min egen familj och mina vänner hemifrån. det är faktiskt det bästa. sen tycker jag att det är väldigt roligt att skriva, annars hade jag inte startat bloggen från början. det specifikt mest glädjande som har hänt var när
linnea skrev en kommentar till mig där hon berättade att hon skulle återkomma till inlägget för att återigen fånga den härliga känslan som hon hade fått när hon läste texten.  

4) What about the worst?
det värsta... bloggabstinens! :) skämt åsido så blir jag väldigt frustrerad över okänt folk som vill göra reklam för något via kommentarerna. och även om det var väldigt länge sedan är det inte så festligt med negativa kommentarer. fast på något vis förväntar jag mig att jag ska få mer skit än vad jag får. kan ändå ärligt säga att jag inte bryr mig så hårt om taskiga kommentarer. däremot är jag som en svamt vad gäller sockersöta ord :)

5. What do you think will happen to your blog in 2008?
jag har faktiskt inte några jätteambitioner vad gäller förändringar eller topics. ni läsare kommer få fortsätta följa min vandring, precis som innan. ni som trivs med det: yey us! ni som saknar något i min blogg, skriv en kommentar så får vi se vad jag kan göra åt saken. jag trivs dock väldigt bra med att jag skriver framför allt för min egen skull, i syfte att berätta och väcka tankar och funderingar hos er. ni följer på sätt och vis med i den offentliga delen av mina tankegångar. helt okej, va?

Kommentarer
Postat av: annie

Någon dag när jag inte har så mkt att göra ska jag också sno denna listan :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback