april's fool

blev just lurad. herr börjesson svarade i syrrans telefon, lät som en utlänning och sa att han hade hittat telefonen på en busshållplats och undrar hur han får tag på ägaren till telefonen. jag gick på det halvt om halvt. frågade vem det var. han sa "schur man får tag i ägaren till telefon?" och då vågade jag säga att "det låter som herr börjesson". då skrattade han och sa att det var det. hur det kom sig att han svarade berodde på att han och syrran satt på bussen ut till bua.

idag har det hänt en märklig sak. syrran ringde mig på jobbet och sa att hennes kompis var uppe i umeå och ville se om det bodde fler än hennes åttioåriga släktingar i umeå. naturligtvis gör det ju det, så jag sa att hon kunde hänvisa henne till mig. det gjorde hon, och inom tjugo minuter ringde ida mig. det telefonsamtalet resulterade i sällskap på promenaden och sen fika/middag på café station innan vi skjutsade henne till flyget. trevlig människa!

utöver detta har jag klippt pumamannen såhär på kvällskvisten. det blev bra! joe kollar på spiderman 3 och jag ska göra en omelett till honom och en smoothie till mig. med banan och blåbär i, bland annat.

imorgon är det jobb igen. vi ligger förfärligt bra till, vill jag säga. och lite stolt är jag när jag berättar det också.

Kommentarer
Postat av: therese

Vilken kul grej em:s kompis gjorde!! Mer sånt!!

I morgon far jag till Stockholm, undras vem man ska våldgästa då???



Vet du nån, ge dom mitt nummer fniss

Postat av: Emelie

Varför måste du äta så mycket frukt & grönt? Och varför är din banner borta? Puss

2008-06-25 @ 10:47:17
URL: http://softem.blogg.se/
Postat av: annelie

jag vet inte, den har bara försvunnit. har du hittat den någonstans?

2008-06-25 @ 13:58:31
URL: http://annelufs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback