torsdagslistan

fröken sundholm d.ä brukar göra onsdagslistor som av mig gillas skarpt. därför tänkte jag sno idén, men omarbeta den något. i stället för onsdagslistan heter den torsdagslistan. ja, det var nog det... jag ska försöka minnas att skriva en varje torsdag framöver, vilket kanske ger er läsare en känsla av kontinuitet. för övrigt undrar jag om jag inte ska återuppta veckans resultat på dns nutidskryss, även om någon läsare har påstått att det är veckans tråkigaste inlägg. jag har planer på att göra söndag till bildsöndag, då jag bloggar i bilder. det kräver ju lite mer av mig, eftersom jag måste fota min dag/vecka bättre än vad jag gör nu. nåväl. med för många x-dagar finns det en överhängande risk att spontaniteten i bloggen försvinner och ni får se om det är en risk jag är villig att ta eller inte.

lista över planer jag har/haft som inte blivit av:
1. åka till frankrike för att läsa på universitet ett år.
2. återvända till cairo, ga, för ett kort besök med möjlighet att återse människor från skolåret där.
3. flytten till dalarna.
4. köpa en soffa med chèz-long.
5. åka hem och överraska daniel på hans trettioårsdag. det fanns inga biljetter kvar när jag kom på min idé några dagar innan det i så fall var dags att resa.
6. skriva uppsatsen om socialisation. den hänger över mig som ett åskmoln.
7. jag har inte två barn nu, vilket var planen när jag var 16. och där måste jag säga 'tack gode gud för det'.  jag ser fram emot föräldraskapet och den tiden när den kommer. jag är glad att den tiden inte är nu eftersom jag har så mycket annat roligt för mig.
8. tågluffa/bila genom västra halvan av europa med min syster.

Kommentarer
Postat av: Madde

Jamen kanoners! låter riktigt bra det =) trevligt! då ses vi imorn. Vi har tänkt ta med oss lite tilltugg och så en fråga bara äter ni sill och potatis? tänkte det kan va gott och äta lite innan huvudrätten =)

Postat av: Dee

Sikken smart lista. hur kommer du på dom? i sömnen elr på dina långa hundpromenader? Eller har du kopierat listan ;) gangster annelie!

Mot the cabin. toodooo

2008-06-19 @ 19:27:02
Postat av: Emelie

hörru fröken, det är inte för sent för dina planer/drömmar. och det är verkligen inte för sent att bila/tågluffa med mig! Jag skulle mer än gärna göra det!!!! säg till när du har tid & framför allt råd :-P nu har jag uppdaterat min blogg massor! välkommen att titta :-) pussar

2008-06-19 @ 19:45:26
URL: http://softem.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Svar: Du får se nästa vecka :)

2008-06-19 @ 20:38:23
URL: http://jeanetteberglund.blogg.se/
Postat av: malin

Glad midsommar på dig också!

2008-06-19 @ 22:29:52
URL: http://www.mollysgrove.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback