många fina saker i det här livet

hej och hå. mina fötter är lite sega (som gummi ungefär) efter tre dagars jobb med en massa spring och stå upp mest hela tiden. men nu är rengöringen klar. imorgon blir det bara pyssel för min del. lucky me, jag gillar den biten av jobbet bäst.

nu har joe och dee begett sig mot teg för att vara med i "spring en mil, vinn en bil". my goodness, vi skulle behöva vinna en bil, trots att bilen som lottas ut i tävlingen är en liten clio. inte för att vi inte har råd att köpa en bruksbil, men för att vi aldrig får tummen ur annars. men jo, det bästa med loppet och tävlingen är att det inte är vinnaren av loppet som nödvändigtvis vinner bilen. den lottas ut på startnumret. joe satsar på tredje gången gillt i år. första året var han ett nummer ifrån att vinna den. smått surt, men hey. då blev det anledning att springa fler år...

vi fick besök igår och det hela kändes otroligt världsvant. min bror arbetar som steward på malmö aviation (reklam med tummen upp, dels för förhållandevis billigt flyg, dels för gratis och gott flygfika) och igår var det dags för honom att övernatta i umeå. när han hade checkat in på hotellet for jag och hämtade honom för att ta med honom upp till kära tomtebo och äta kvällsmat med och hos oss. det kändes urlyxigt med besök söderifrån och speciellt sådär enkelt och okomplicerat på alla sätt och vis. en klar höjdpunkt i veckan!

imorgon far svägerskan och svågern till staterna för att bila från miami till the big apple. smått sotis skickade jag med dem en beställning på fem till tio påsar lakritstwizzlers. och den svarta lakritsen ska det vara. känns hur fint som helst att, om tre veckor, både få inspiration till att resa runt mer och upptäcka platser på jorden OCH efterlängtat gott!!

jobb imorgon med, sen kommer syttene maj, fast på svenska. blir ut till en stuga och grilla med vän(ner). men jag lär väl plita ner något innan dess. om inte, så glad nationaldag på er!

(lyckligt att det är så fantastiskt väder nu va?)

Kommentarer
Postat av: lena

åhh stackars dig, jag har verkligen medlidande för dina fötter=)har också ont i fötter=/så jag förstår dig precis=)

det var så synd att jag inte hann,tog mig i klagen och tog mig tid att träffa dig, vi har flyttat som du kanske vet...men jag hoppas du är i umeå i sommar så att vi henner ses nått nån snabbis,jag ska dit nån dag framöver..hör av mig när det blir=)

P.S tack för att du klippte T, blev jätte bra som det brukar bli när du klipper=)för mig blev det en shock när han kom hem, tog ett tag att vänja mig..men han blev sssssuuurerrr nöjd=)TAck!!!!

2008-06-04 @ 18:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback