jag borde egentligen låta bli...

...men det vore att visa upp en stor brist i lojalitet till er, mina läsare. men minns att detta kan vara med risk för att försätta mig i en knivig situation på min arbetsplats.

idag har jag hört något jag inte trodde någon kunde säga sedan 80-talet blev 90-tal. på tal om helkroppsspeglar var det. en jobbarkompis till mig (som jag egentligen tycker är reko. förlåtförlåtförlåt.) berättade att hon och hennes sambo har köpt ni vet sådana där svängda helkroppsspeglar från ikea, men att hon även har en snygg spegelvägg. dock är den senare för krånglig att sätta upp. min kommentar till det är nejnejnej. du har inte en snygg spegelvägg. det finns nämligen inga snygga spegelväggar. och tack gode gud för att spegelväggar är krångliga och dryga att sätta upp!

jag har inga planer på att göra om min blogg till en inredningsblogg där jag hissar och dissar, men detta var liksom lite för bra för att förpassas till periferiet. utöver detta ska jag försöka att undvika kommentarer om inredning och olika människors olika smak. men bara en sak till. min jobbarkompis skulle förmodligen avsky vår stil och inte knysta om det till mig om hon någon gång kom att se vårt hem och det känns bra. det gör mig mindre kass när jag berättar för er men inte henne att jag inte gillar hennes spegelvägg. men ändå. det är inte juste. men jag gör't. det är min blogg.


Kommentarer
Postat av: therese

Du menar att det fortfarande finns spegelväggar att köpa ?????? svim

Postat av: Annelie M Sundholm

Shit. Nu blir jag nervös. Jag hade nämligen på Norrgatan 4st sånna där 30x30 cm speglar som man tejpade rätt på väggen, från IKEA. I min hall. Det är ju inte va jag menar med "spegelvägg" egentligen men nu när du säger det blir jag osäker. Spelar liksom ingen roll att man hade det av praktiska skäl.



För övrigt är hela blocket fullt av spegelväggar a la 80tal! Här är min favorit:

s" rel="nofollow">http://www.blocket.se/vi/15956193.htm?ca=20s

2008-05-21 @ 21:42:32
URL: http://puckolie.blogg.se/
Postat av: Bee

va? spegelväggar som är så snyggt? jag gillar speciellt de där med valvade överdelar. mmm. (för alla er som inte känner mig: jag ljuger. åh, vad jag ljuger.)

2008-05-21 @ 22:03:18
URL: http://sandrabee.blogg.se/
Postat av: Madde

haha spegelväggar. Jadu!



ja efter 240 tror jag då iaf på en mindre, större eller ja åtminstonde en mini uppgradering ;) hehe!

2008-05-21 @ 23:03:00
URL: http://fizzycherrycola.blogg.se/
Postat av: Linnea

Åh nej, det fattas ju bara en takfläkt också!

2008-05-21 @ 23:20:52
URL: http://linneaosd.blogg.se/
Postat av: liv

neej, det är inte roligt med spegelväggar, inte ens roligt på det där sättet att det kan vara tokroligt.



undrar om tygtavlor kommer att bli nästa "spegelväggarna"? åh neej!

2008-05-22 @ 12:04:04
URL: http://livsbetraktelser.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback