tänder vita som snö

måndag och jag ska ha en liten kickoff med uppsatsen genom ett första möte med min handledare. det känns helt okej. ska på ett vis bli fint att komma igång. känna att jag är på väg i alla fall.

vardagen har lugnat ner sig lite, men det är inte annat än att hjärtat fortfarande sitter kvar i halsgropen. trots allt här och nu gillar jag ändå att vara singel, trots att jag saknar livet med joe som tusan nu och då. men utifrån att det livet inte längre är aktuellt för mig att leva så väljer jag definitivt att vara jag och hundarna framför att söka rätt på en ny livskamrat. en sån får vänta. för första gången är jag direkt osugen på att kasta mig in i ett förhållande. och jag förstår väl det, jag också, att det inte är mer än sunt, men ni som känner mig vet ju mycket väl om att jag inte har tvekat inför en möjlig tvåsamhet förut. har räknat ut att sedan jag var arton har jag inte varit singel mer än ett år allt som allt, och det är inte mycket. just av den anledningen är min inställning något till och med jag själv förvånas av. och njuter av.

sitter hos marty nu, bjöd in mig själv och hundarna på fika, men ska strax pallra mig hemåt. marty ska till tandläkaren, och enligt rykten sägs hon ha nydalahöjds bästa munhygien*, så hon bör väl knappast få någon utskällning av den kalliber buas tandläkare pia brukade ge mig. lucky her.



* bevismaterial (detta tvingar annelie mig att skriva)

tandtråd x två
borst x fyra
listerine x ett (alltså listerine som i listerine the deeeeeepest clean)
colgatetotal-skölj x två
toppat med fyra bananflourtabletter i ett huj

som färdkost påväg till tandis: två ballerinakakor

good night dark continent, i love you /marty


Kommentarer
Postat av: Madde

hej! hörde du/ni va lite besvikna över föreställningen igår. Det va ju tråkigt. Jag tyckte det va himla bra, men inte bättre än då jag såg dom 2006. Men jag fick skratta mycket. Synd vi inte hann snacka mer, men jag och simon får komma och hälsa på dig nån dag här framöver. skulle va kul och så få hundarna träffas.

Vi har även pratat om att bjuda dig på middag också nån gång. Om du vill =) skulle va trevligt.

Postat av: Sandra

Hejhopp!

( va väl mest det jag ville säga ) ;-)

2008-11-18 @ 14:05:10
URL: http://aandeersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback