kirk franklin

min syster var i örebro igår. lyssnade på kirk franklin och en kör bakom honom. och i vanlig ordning ringde hon mig och lät mig lyssna. det är gospel, men inte sån där hysterisk gospel med samma fras hundraarton gånger om. helt godkänd musik, om man frågar mig.

egentligen borde jag skriva en sång till mina vänner och till min omgivning. för jag är uppriktigt sagt rörd över vilket fantastiskt stöd ni är i tider som dessa. hela gårdagen var som en enda stor omfamning med ord som hjälper på vägen. TACK!

jag har inte fattat än, men jag har de två fyrbenta som tassar omkring. och jag funderar på hur nästa boende blir, så att det blir så bra för dem som möjligt och samtidigt hållbart för mig. ett juste fokus. men jag har inte en susning om vart jag hamnar. eller vad jag kommer att göra. inte en susning. men det kommer att bli bra. det kommer att ordna sig. (mitt mantra.)

och förresten. jag tror inte att jag kan skita i bloggen. den är min, inte mitt förhållandes.

Kommentarer
Postat av: Malin

Bra att du kommit fram till att du ska behålla bloggen :) Hoppas du får en fin kväll.

2008-09-11 @ 19:28:49
Postat av: hanna

Nu kommer jag och e lite egoistisk, men du funderar inte på att flytta lite mer söder ut....?!

Älskar dej!

Puss

2008-09-11 @ 22:14:27
Postat av: Linnea

Vilken lättnad, håll bloggen vid liv, det tror jag är väldigt bra terapi, sen kan du ju alltid göra som jag har gjort, starta en lösenordskyddad blogg bara för dina närmaste där du kan skriva lite mer privat.

Du är så otroligt stark, du har många gånger varit lite av en förebild för mig, med fötterna på jorden och bra självförtroende ser jag upp till dig! Även i sådana här svåra stunder verkar du samlad.

Jag är i Umeå nu, och blir här tills på söndag, hör gärna av dig om du vill ta en fika eller promenad!:) Många kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback