lovestoned

såg en sten liggandes på marken när jag var ute med hundarna för en vecka sedan eller två. alldeles framför mig och jag tänkte, att sådana här stenar stöter man inte på var dag. därför tog jag fram mobilen och fotade den. just eftersom att det var med mobilen jag fotade blev skärpan riktigt dålig, men ändå. ni ser vad det är.


och på tal om hundarna, så åkte de och jag med dee i lastbilen en vända i lördags. när vi var framme vid vår destination blev vi inbjudna på kaffe och smörgås, så vi lämnade hundarna i lastbilen en si sådär tjugofem minuter. när vi kom ut igen gick jag till min sida för att öppna. det gick inte, för någon av de små fyrbenta hade kommit åt låsmojängen med tassen. dörr låst, alltså. det sa jag till dee, och han sa att han hoppades att hans dörr var olåst, eftersom nyckeln satt i tändningslåset. jag gick runt och kände på dörrhandtaget. låst! jag vet inte om det var ett statement från hundarna, men jag tycker att de verkade tycka väldigt bra om hytten. absolut gillade de utsikten de hade i den. det hela slutade med att vi, helt sonika, fick bryta upp låset för att sedan kunna bege oss vidare. det kändes sådär.

Kommentarer
Postat av: Erik

haha, taskigt läge. Men jag förstår deras tjusning till lastbilshytten! :) Har ju själv spenderat hela eftermiddagen i en... börjar köra imorgon! :D

Postat av: Madde

hehe! oj så det kan gå... man tycker väl inte att chansen är så stor att dom ska lyckas låsa

2008-09-16 @ 10:19:50
URL: http://fizzycherrycola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback