accepting 27

en dag förändrades jag. efter att ha haft ont i magen över att fylla 27 i över två månader fick jag satt fingret på vad det var som gjorde att jag kände mig illa till mods. frånvaron av barn. det är det som är roten till min åldersnojja. inte det att jag måste ha barn nu, nu, nu, utan mer att jag är rädd att jag aldrig kommer att få några. men så fick jag höra från en klok människa att jag bara ska ta det lugnt, andas och känna mig trygg i att det kommer när det kommer. och det är ju precis så det är. inte mycket jag kan göra åt det nu, så det är lika bra att acceptera läget. och när jag insåg det kunde jag också acceptera 27, min nya ålder.

idag blev jag uppringd och erbjuden ett nästintill heltidsjobb under våren. devine intervention? om det blir så att jag får det om jag vill ha det tar jag det nog. för jag är så vansinnigt less på att leva som en kyrkråtta. jag längtar efter att kunna handla mer ekologiskt och a l d r i g behöva oroa sig för att pengarna inte ska räcka till, eller att det inte finns nog med pengar att spara. det vore awesome! 

nu ska jag fika slut på bullarna linnea har dukat fram. eller i alla fall en eller två.  


Kommentarer
Postat av: Madde

Ja jag längtar också tills den tid då kyrkråttelivet är över... det är inte ett så roligt liv...tycker jag! men det kommer så småningom får man hoppas =)

vi får ta och ses snart igen.. kramis

Postat av: Madde

By the way! du skulle inte kunna tänka dig att klippa simons hår nångång här framöver? =) han kommer ju aldrig till skott med att fråga själv hehe!

2009-01-12 @ 20:09:08
URL: http://fizzycherrycola.blogg.se/
Postat av: dee

ahhh sweet me lite jobb =)

2009-01-13 @ 18:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback