en sjö så stor att man trodde att det var en ocean

det blev ju aldrig något bildbloggande igår. det var inte för att jag inte hade tagit några bilder, utan för att jag inte orkade ladda upp dem. det tar närmare en evighet att få upp bilder med den uppkoppling syrran har, så att jag bryr mig om det här och nu är väl inget tecken på att jag har förståndet i behåll direkt, bara att jag vill ha det gjort.

igår var jag ute i bua en sväng för att ta in posten, hälsa på farfar och en barndomskompis. på väg till lyckan stannade jag till vid bua centrum. där jobbade jag när jag bodde här. först på pressan och sen på ica. sen flyttade jag till umeå.

   
  
 



idag åkte pokker och jag till gekås. jag köpte en volume master, ett par klänningar, ett badmintonracket och annat som kan vara bra att ha. som godis, till exempel. när vi skulle hem igen hade det börjat regna något alldeles förfärligt. som tur var hade jag med mig min finfina jacka. på kvällen var vi först hos hanna och daniel för att sedan dra ner på stan och chilla på grappa och sen socialisera på bodegan. lyckliga jag träffade en av mina absoluta favoriter sedan gymnasietiden. det händer inte varje dag, kan man säga. sist jag träffade honom var nog fem år sedan. utanför bodegan var det en som borde slutat dricka för några öl sedan. imorgon kommer han säkert ångra att han inte gjorde det.
 

   
   
  
   
   

Kommentarer
Postat av: Daniel

Vad gör Pukkolie med handen på de nedersta kortet i mitten???

2009-07-11 @ 09:14:03
Postat av: annelie

haha!! det är en riktigt bra fråga! puckolie, vill du själv berätta?

Postat av: hon som tillbringa helgen i falun

shit, va snygga kläder du har, syrrelisyrr! :-P och shit va den mannen inte mådde bra igår. troligtvis inte idag heller, med tanke på det enorma alkoholmängden han troligtvis har intagit!

2009-07-12 @ 09:10:53
URL: http://softem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback