-livet... -ja? -jag älskar dig.

veronica stoppade handen innanför blusen och drog fram jadesmycket. hon knäppte upp spännet och lyfte stenen mot solen.
"titta här, astrid", sa hon. den gamla kvinnan böjde sig fram och deras huvuden snuddade lätt vid varandra när de båda betraktade stenen. "om man har rätt sinnelag kan man se allt man älskar här. sjöarna, skogarna, himlen. hela universum." hon sträckte fram smycket så att astrid kunde röra vid det, och den gamla kvinnan lät fingrarna glida över den släta ytan. "jag har inte burit det sedan den dagen då james dog", sa veronika. "för mitt sinne var förmörkat. och det fanns ingenting att se." hon knäppte smycket runt halsen igen. "men i morse satte jag det på mig. och jag tror att jag kan se den. jag tror att jag på nytt kan se skönheten."
astrid såg på henne. "ja", sa hon. "ja, det finns skönhet. man måste bara ha det rätta sinnelaget, för då kan man se den överallt."

det är så jag vill sammanfatta min vecka hittills, med en dialog hämtad ur nu vill jag sjunga dig milda sånger av linda olsson. jag hade inte alls tänkt att dagens inlägg skulle bli det här, men det blev det, för att jag liksom sprang på just den här texten medan jag åt middag i lugn och ro.

jag har tre hundar här nu. lilla, söta siri bor hos mig i helgen, och de tre hundarna som delar min etta med mig verkar trivas väldans bra ihop. bilder på dem kommer under helgen, men inte idag. för idag ska jag bara njuta och göra ingenting jobbigt alls. inte ens fota tre små hundar som är så fina att hjärtat kan spricka.

jag har gjort mitt. är uppe i över 18700 steg idag. så man kan säga att jag inte behöver göra ett smack mer.

skönheten finns överallt. man måste bara ha det rätta sinnelaget för att se den.

Kommentarer
Postat av: Maddet

Du, 18 754 steg är inte bara respekt. Det är oanständigt bra! Vad grym du är! Kom du upp i 20 000?



Jag gör det genom arbetet, vi har ett nytt projekt på gång som det behövs lite "research" till :) Först tänkte jag att Tappa.se var värsta loosergrejen, men shit, DET ÄR JU KUL! Jag stannade på dryga 10 000 steg igår, vilket ändå är helt okej med tanke på att jag inte hade den på mig hela dagen och spenderade cirka fem timmar på tåg och buss :) Nu i helgen lär jag vara rätt lat, men på måndag tänkte jag köra igång på riktigt! Kul grej ju!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback